15. dec, 2019

Dagarna går...

Visst händer det saker här även om jag inte är så flitig med att uppdatera sidan... Under hösten har jag sålt 2-åriga Elsa till Ulrika Harsem i Grythyttan, där hon nu är stallkamrat med bl a Lady Janes dotterdotter Miclas Marie Claire (f.2009 e.Kantjes Umberto u.Miclas Camelia ue.Meonbury Peter Rabbit). Ulrika är mycket nöjd med Elsa, det är så roligt att få små meddelanden och uppdateringar hur det går! Även 4-åriga Queenie har "flyttat hemifrån", hon bor nu i Göteborg och är utlånad till min kusin Babbs och hon rida av Babbs dotter Maya. Förhoppningsvis får vi se dem på tävlingsbanorna framöver,  planerna är långsiktiga.

På tävlingsbanorna har det blivit ett mellanår, åtminstone då det gäller mina egna hästar. Decideria drabbades av en griffelbensfraktur i våras och det blev en långvarig vila. Emir har inte heller kommit ut så mycket på banorna under 2019 som det var planerat, där har det mest handlat om smittor i stallet, anläggningen där han står uppställd drabbades tyvärr av kvarka i somras, och Emir själv drabbades i våras av luftvägsproblem orsakat av Strept.zooepidemicus. Vi hoppas på ett friskt och skadefritt år 2020! De ser båda mycket fina ut på träning och de få starter de gjort under senhösten.

Tyvärr har jag inte hittat  någon ryttare till Eros, och eftersom han inte alls var tillfreds med en pensionärstillvaro som enbart bestod i att gå i hagen och drälla, så har jag bitit ihop och börjat rida honom själv. I skrivande stund har jag bara ridit honom tre gånger, det är läskigt och kul på samma gång Jag hoppas att vi kommer igång "på riktigt", vi får väl se - jag är väldigt ringrostig, jag slutade i princip att rida helt för mer än 25 år sedan...

Senaste kommentaren

26.01 | 18:34

Hej Finns någon av sadlarna kvar?
Mvh Marie-Louise

27.05 | 07:53

Hej. Kul att läsa det du skriver om Corona. Hon finns numera hos oss uppe i Luleå. En fantastisk tjej.

21.02 | 07:49

Hej Katarina, kontakta mig gärna direkt på telefon 070-526 50 15 eller på Messenger (Facebook, Helena Grühb)- det är de enklaste sätten att komma i kontakt med mig! Hlsn Helena

21.02 | 07:40

Hej har blivit rekommenderad av dig av en vän. Vill gärna komma i kontakt med dig. Vi letar ung ponny. Ev också tävlingsponny.

Dela den här sidan